aluexpo 2017′ ye Gidiyoruz

05-07  Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Alüminyum sektöründe Ülkemiz’ in tek ve Avrasya’nın en büyük fuarı olan ALUEXPO 2017 5. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarına bölümümüz stand açmak üzere davet edildi.

2017 yılında 5. kez düzenlenecek olan ALUEXPO, alüminyum ve ilgili sanayi dallarına geniş iş hacmi sağlamanın yanı sıra fuar süresince üreticiler, ithalatçılar, ihracatçılar ve alüminyum sektörüne her türlü makina, ekipman ve malzeme sağlayan firmalar dâhil tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmektedir. ALUEXPO 2017 Fuarına 30’u aşkın ülkeden 350 ‘den fazla katılımcı ile 70’ i aşkın ülkeden 10.000’nin üzerinde sektörel ziyaretçinin katılması beklenmektedir.

Ayrıca, ALUEXPO 2017 ile eş zamanlı olarak aynı yerde, TALSAD – Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası işbirliği ile 8. Alüminyum Sempozyumu da gerçekleştirilecektir.

KOSGEB ve T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen ALUEXPO 2017 fuarında büyük ücretlerle stand alanı kiralanırken, bölümümüze 2015 yılında olduğu gibi bu senede ücretsiz stand alanı verilmiştir. Bu sayede alüminyum sektöründeki ekonomik, teknolojik ve bilimsel alanlardaki son gelişmelerin takip edilmesi, yeni gelişmeler hakkında bilgi edinilmesi ve üniversite-sanayi işbirliğini geliştirici ortak girişimlerde bulunma fırsatının yanı sıra bölümümüzün ve üniversitemizin prestij ve tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.

Fuara tüm öğrencilerimiz davetli olup Zonguldak’tan ulaşım ücretsizdir.

Katılımcı listesine ulaşmak için tıklayınız

Katılmak isteyen öğrencilerimizin katılım formunu doldurmaları rica olunur.