Çanakçılar Seramik Teknik Gezisi

23 Aralık 2016 Cuma günü, “MMM307 Döküm Teknolojisi” dersi kapsamında, Çanakçılar Seramik San.Tic. A.Ş.’ye teknik gezi düzenlenmiştir. Gezide öğrencilerimiz dersin sorumlusu öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nazım KUNDURACI ve bölümümüz öğretim görevlilerinden Arş. Gör. Engin KOCAMAN ve Arş. Gör. İrem Nur Gamze ŞİMŞEK’in rehberliğinde seramik sağlık gereçleri üretiminde döküm sistemlerini incelemişlerdir. Ayrıca geziye lisansüstü öğrencileri Tansu YEŞİLKAYA ve Gözde YILMAZ katılırken Çanakcılar Seramik San.Tic.A.Ş.’den Kalite Güvence Müdürü Sayın Dursun KAYACI grubun ziyareti için yardımcı olmuşlardır.
Gezi için; Bülent Ecevit Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliğini firmalarına kabul ve uygulamalı olarak döküm sistemlerinin anlatılmasına katkı sağlayan Çanakçılar Seramik San.Tic. A.Ş.’ye göstermiş oldukları ilgi ve katkılarından dolayı en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Next Prev

IMG_1993