2016-2017 Tanışma ve Uyum Toplantısı Gerçekleştirildi

2016-2017 akademik yılında bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 29 Eylül 2016 Perşembe günü MAK-D007 sınıfında tanışma ve oryantasyon toplantısı düzenlendi.

Bölümümüz akademik ve idari personelin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Bölüm Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Nazım KUNDURACI tarafından yeni kayıt yapan öğrencilere, bölümü tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Keyifli anların yaşandığı toplantıda öğrenciler, yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanısıra, bölümün tarihi, akademik ve idari kadrosu, müfredatı ve mezunların sahip olacağı iş imkânları hakkında bilgi sahibi oldular.

BEÜ-MET ailesi olarak bu yıl aramıza yeni katılan öğrencilerimize hoşgeldiniz der ve kendilerine başarılar dileriz.