Çanakçılar Seramik Fabrika Ziyareti

09 Mayıs 2016 Pazartesi günü Gökçebey’ de kurulu olan vitrifiye ve seramik sektörünün en önemli temsilcilerinden Çanakçılar Seramik San. ve Tic. A.Ş.’nin tesislerine ziyarette bulunduk.

Ziyaret, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet ALTIN, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hale SÜTCÜ, Bölüm Başkan yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. Barış AVAR ve Yrd. Doç. Dr. Nazım KUNDURACI, bölümümüz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Gülten SADULLAHOĞLU, , Yrd. Doç. Dr. Mrutyunjay PANIGRAHI ve Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan BAYAR’ ın katılımıyla gerçekleşti.

Çanakçılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai ÇANAKÇI, Fabrika Genel Müdürü Hasan TUZCUOĞLU ve Şirket Yöneticileri ile birlikte üretim tesisinde incelemelerde bulunuldu ve Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında ortak yapılabilecek projeler hakkında görüşüldü.

Çanakçılar Şirketler Grubu’nun göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.